Jacuzzi magazijn

Jacuzzi magazijn
Ben je op zoek naar een jacuzzi, niet duur, niet chinees
Een jacuzzi kopen van spagarage  is gewoon  logisch: 12 jaar professionele ervaring exclusief in het jacuzzi domein in heel België, naast het feit dat spagarage sinds 2006 een jacuzzi-distributeur is in Belgie. Dankzij onze ervaring bent u verzekerd van "Een echte service na...

Jacuzzi magazijn
Ben je op zoek naar een jacuzzi, niet duur, niet chinees
Een jacuzzi kopen van spagarage  is gewoon  logisch: 12 jaar professionele ervaring exclusief in het jacuzzi domein in heel België, naast het feit dat spagarage sinds 2006 een jacuzzi-distributeur is in Belgie. Dankzij onze ervaring bent u verzekerd van "Een echte service na verkoop ". Service is essentiëler  dan verkopen en dat is onze troefkaart.

Naast het verkopen van onze Canadese en Europese jacuzzi, doen we jacuzzi-reparaties van andere merken in heel België.

Duizenden en duizenden herstellingen gedaan  van jacuzzi's van alle soorten en merken, zoals Dimension one spa, Hotspring, chinese spa's, Balboa, Wellis jacuzzi, Sundance-spa's en andere Amerikaanse, Europese  en Chinese merken). Onze dagelijkse taak is om alle technische problemen van alle spa's op te lossen.

Een ding dat we constant hebben opgemerkt, is dat de meeste klanten die een jacuzzi hebben gekocht, ergens anders vandaan komen en problemen hebben met hun jaccuzi. Ze nemen hun toevlucht tot spagarage voor hulp. Er zijn er veel die een jacuzi kunnen verkopen en die je met hun verkooppraatjes van je voeten kunnen vegen, maar zodra de verkoop is afgelopen, bieden ze je geen service na verkoop omdat ze niets weten van spa's.

Als je echter een jacuzzi koopt van iemand die echt alle details van de hottub of jacuzzi  kent en weet hoe je een technisch probleem dat je zou kunnen tegenkomen met je jacouzi zou kunnen oplossen, ben je er zeker van dat dit probleem zal worden opgelost, want die persoon is de enige kan u een daadwerkelijke service na verkoop aanbieden.

Dat is de man van daden en niet van nutteloze lading oneerlijke verkooppraatjes en valse beloften.

Wees slim en maak de juiste keuze

Meer

Jacuzzi magazijn Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item