Advies om spa te kopen

Jacuzzi kopen

Wat moet u weten voordat u een jacuzzi balboa koopt?


Het kopen van een jacuzzi is zeer belonende investering, maar het is ook een zeer belangrijke beslissing om te maken. Spagarage biedt een aantal belangrijke tips die u in overweging moet nemen voordat u een spa aanschaft.
Wat is het merk van de spa?

Veel importeurs van Chinese...

Jacuzzi kopen

Wat moet u weten voordat u een jacuzzi balboa koopt?


Het kopen van een jacuzzi is zeer belonende investering, maar het is ook een zeer belangrijke beslissing om te maken. Spagarage biedt een aantal belangrijke tips die u in overweging moet nemen voordat u een spa aanschaft.
Wat is het merk van de spa?

Veel importeurs van Chinese spa uitvinden een merknaam. Daarom aarzel niet om te vragen naar de website van de fabricant en check het uit.

Het is heel belangrijk om te weten waar je toekomstige spa is gemaakt: in welke fabriek is het gemaakt? Is het gecertificeerd? Is het Europees Chinees of Amerikaans?

Er zijn veel jacuzzi-verkopers die daar een chinees spa verkopen en als je het merk vraagt; Ze zouden je vertellen dat het jacuzzi balboa is.Allereerst bestaat er geen jacuzzi merk dat heet balboa overal ter wereld. Balboa is gewoon een merknaam van een Americain controlesysteem dat in de spa zelfs in de Chinese wordt gebruikt.
Het feit dat de jacuzzi een balboa control systeem heeft, betekent niet dat het een Americain jacuzzi is omdat u nog steeds een Chinese spa koopt.


Je zou kunnen zeggen dat "oké! Het is een Chinees gemaakt jacuzzi, maar het heeft een Amerikaanse controller. Dus, het is een goede kwaliteit spa."Dat is helemaal verkeerd, er zijn veel andere factoren die een spa van hoge kwaliteit definiëren en een Chinese spa heeft definitief geen van hen.Wat is de consumptie van de spa?Er zijn veel belangrijke elementen die het verbruik van spa beïnvloeden, zoals de kwaliteit van de kuipvan de spa, het gebruikte type isolatie en de componenten.

Wellis 'Poli-Max reinforcement'

Poli-Max wellis spa
Poli-Max is één van de paradepaardjes
De kuip is één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste onderdeel van uw spa en daarom moet dit 100% in orde zijn. Om hier zeker van te zijn heeft Wellis dit systeem ontworpen

Een volledig ecologische samenstelling ontworpen met acryl,Abs en polymeer dat er voor zorgt dat we een sterkere en stabielere kuip hebben in onze spa's. Weg risico op bijvoorbeeld blistervorming. Komt daar nog bij dat het zowel isolerend is én meer geluid van bijvoorbeeld de pompen weet tegen te houden.

WPS structuur

wps spa wellisWellis zorgt voor een tijdloos leven van de structuur rondom uw spa, waar de omkasting rondom zit.

Het sterke en speciale Polymeer materiaal zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en sterkte voor de constructie van de Wellis spa. Zo blijft uw investering nog langer verzekerd van een goede bescherming.

Energie efficiënte circulatie pomp

circulatiepomp wellis spaDe enorm energie-efficiënte circulatiepompen van LAING zitten standaard in onze HighLine, CityLine en WellOne reeksen. Deze eco-pompen zijn bekend door hun enorm laag energie verbruik (+- 40% minder als de typische circulatie pompen) en extreem stille werking waardoor het op geen enkele manier echt voelbaar is dat uw spa aan het werk is.

Zuiveren met de UV-C lamp

wellis spa uv waterMet het  UV-C desinfectie systeem brengt  het met voorsprong beste desinfectie systeem naar de spa markt!

UV-C is al langer in gebruik in comerciële zwembaden bijvoorbeeld, maar was tot voor kort te krachtig en zwaar voor handig te kunnen gebruiken in een spa. Tot nu! In het meerendeel van onze  spa's werken wij met dit UV systeem, en de resultaten zijn fenomenaal!

Het UV systeem zorgt er niet alleen voor dat bacteriën en virusses worden gedood, maar gaan ook het verbruik van chemicaliën zoals bijvoorbeeld chloor serieus doen dalen. Verder gaan onaangename geurtjes, gebonden chloor en andere overbodige zaken in uw spa water opgelost worden door de UV stralen in uw  spa.

Naar gebruik toe is het systeem ook uitermate handig omdat het een geurloos, geluidsloos en energie-efficiënt systeem is!


Pulsar massage systeem

pulsar massage systeem wellis spaEen ergonomische zetel in combinatie met de juiste jets is enorm belangrijk voor het beleven van een deugddoende massage.
Met het Pulsar massage systeem heeft Wellis spas nog een extra grote troef achter de hand als het komt op een therapeutische beleving van de massage.

U kunt door middel van het Pulsar bedieningspaneel een keuze maken uit 9 verschillende massagemogelijkheden, aanvullend kan u uit 3 verschillende massagesnelheden kiezen.
De ene dag is de andere niet en zo kan u ook spelen met dit systeem: van een zachte massage tot een stevige massage of een heel ritmische massage! U bent de baas over uw Wellis spa!
Meer

Advies om spa te kopen Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item